Театрално студио „Звездни мигове“

Театрално студио „Звездни мигове“ към Национален дворец на децата

Рожден ден: м.Октомври 2005 г.

Родно място: Национален дворец на децата, гр.София.

Сайт: Национален дворец на децата.

Репертоар: етюди,сценки,мини спектакли и спектакли за деца.

ЗАЩО (театър)?- обичаме театъра ,защото   чрез него можем да направим себе си, другите и „света по-добър“!Защото чрез него се докосваме до красотата,истината и добротата,и това ни дава възможност да изразим най-доброто в себе си!

Искаме да: живеем в един по-добър свят и в една нормална държава, в която, не само чрез театъра, всеки млад човек ще има реална възможност да развие огромния си личен потенциал, a благородните цели и идеали на изкуството ще останат наша пътеводна звезда до края.

Мечтаем за: по-добра среда, в която да живеем и творим, и в която всеки да даде най-доброто от себе си,продължавайки да играе все така духовито, елегантно, просто и ролите си в живота.А театърът-нашата пътеводна звезда, да ни изведе на пътеката,по която ще се превърнем в човека,който искаме да бъдем на сцената на живота.

Вярваме, че наученото и преживяното в студиото ще ни бъде полезно и в живота.То ще направи ежедневието ни по-лесно,по-удобно,по-цветно,а самите нас ще запази все така чисти,отворени за другите и все така  „малко луди и готови да променим света“.

През новия сезон очаквайте от нас: новата ни пиеса „Да живеят новите приказки“, създадена и реализирана изцяло от участниците в студиото.

 

                                      „Да, този свят е сцена,

                                където всички хора са актьори

                                и всеки има миг, в който трябва                          

                                да влезе и да излезе; и играе

                                         различни роли…“

                             Уилям Шекспир „Както ви харесва“