"Въпреки всичко" - проект "Любов"

Начален час
21:00

Локация
YALTA Club

Трупа
Радослав Гизгинджиев

Цени на билети

10 лв.,

сумата от билети ще бъде дарена за "Дневен център за деца с увреждания", Велико Търново


"ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"

Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

Моноспектакъл на Диана Димитрова

Името й е Петра и тя не се различава от нито един човек, когато се влюби. Защото щом човек се влюби е способен да извърши невъобразими неща. Стокхолмският синдром ще е най-малкото нещо, което ще се случи на зрителите. А любовта и лудостта ще ухаят на ябълки и портокали.

Проект „Любов“

   Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи.  Проектът „Любов“ разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите.

   „Моето име“, „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са три отделни моноспектакъла, които ще ви заразят с любов; почти непоносима искреност; истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума.

   Авторът на „РАЙ“ и „Дневниците“ – Радослав Гизгинджиев ще провокира публиката в големите градове на България с нещо ново, заедно с Йоко Захариев - „Тук ли си?“; носителя на ИКАР за „Златен глас“ – Симеон Владов – „Любовта не може просто да отмине“ и актьора Стефан Иванов  с „Моето име“.

„Бъди с онези семейства, които са избрали Надеждата. Бъди Непознатият, който ще подаде ръка на детето им.“

Набраната сума от билетите от четирите моноспектактакъла в НОЩ НА ТЕАТРИТЕ ще бъде дарена за реконструкцията на "Дневен център за деца с увреждания" , Велико Търново