"Тук ли си?" - проект "Любов"

Начален час
18:00

Локация
YALTA Club

Трупа
Радослав Гизгинджиев

Цени на билети

10 лв.,

сумата от билети ще бъде дарена за "Дневен център за деца с увреждания", Велико Търново


ТУК ЛИ СИ?

моноспектакъл

Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

С участието на: Йоко Захариев

Любовта може да има много лица и дори и най-красивите й могат да ни уплашат. Всеки един от нас мечтае за голямата любов, но когато я срещне много от нас се ужасяват от това, че прекрасните неща могат да се окажат непоносима уязвимост.

Една жена ще почете от страниците на дневника си; ще изкара сърцето си пред публиката и малко по малко ще го изцеди, за да напълни очите на другите с красотата, че голямата любов може и да им се случи.

 

Проект „Любов“

   Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи.  Проектът „Любов“ разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите.

   „Моето име“, „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са три отделни моноспектакъла, които ще ви заразят с любов; почти непоносима искреност; истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума.

   Авторът на „РАЙ“ и „Дневниците“ – Радослав Гизгинджиев ще провокира публиката в големите градове на България с нещо ново, заедно с Йоко Захариев - „Тук ли си?“; носителя на ИКАР за „Златен глас“ – Симеон Владов – „Любовта не може просто да отмине“ и актьора Стефан Иванов  с „Моето име“.