"Моето име" - проект "Любов"

Начален час
19:30

Локация
YALTA Club

Трупа
Радослав Гизгинджиев

Цени на билети

10 лв.,

сумата от билети ще бъде дарена за "Дневен център за деца с увреждания", Велико Търново


МОЕТО ИМЕ

моноспектакъл

Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

С участието на: Стефан Иванов

„Моето име е „Един от вас“. Страхувам се; надявам се; мечтая; влюбвам се; вярвам; понякога губя вяра; мислил съм да се самоубия; самозадоволявам се; излагал съм се; лъгал съм; чудил съм се дали да изневеря; имам сексуални фетиши; искал съм да стана известен; мисля, че съм красив; понякога мисля, че съм грозен; казвам си: „Как все на мен ми се случва?!“; мисля се за по-специален от всички вас – т.е. същият съм като вас. „

Един човек ще търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви. Когато се влюбим.

 

Проект „Любов“

Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи.  Проектът „Любов“ разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите.

„Моето име“, „Тук ли си?“ и „Любовта не може просто да отмине“ са три отделни моноспектакъла, които ще ви заразят с любов; почти непоносима искреност; истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума.

Авторът на „РАЙ“ и „Дневниците“ – Радослав Гизгинджиев ще провокира публиката в големите градове на България с нещо ново, заедно с Йоко Захариев - „Тук ли си?“; носителя на ИКАР за „Златен глас“ – Симеон Владов – „Любовта не може просто да отмине“ и актьора Стефан Иванов  с „Моето име“.