"Помощ, имам две деца!" /Дневникът на един баща/

Начален час
19:00

Локация
Галерия "Антракт"

Трупа
Здрава Каменова и Кирил Бояджиев

Цени на билети

7 лв.


Помощ, имам две деца!

/Дневникът на един баща/

Една история за всеки, който е, ще бъде, имал е, или има баща.

Истерично смешна и сърдечна среща с един мъж, който остава вкъщи с двете си малки деца, за да даде възможност на жена си да прави кариера.  В тежката битка между мъжкото начало и дълга към семейството, кое надделява? 

Дали ще оцелее, дали ще се пречупи? Дали ще намери начин да се наспи, да се изкъпе, да остане насаме с НЕЯ-неизживяната си страст. Какво го прави щастлив ?

Ироничен и затрогващ поглед към бащинството.

Помощ, имам две деца! /Дневникът на един баща/” е представление в стил  stand up comedy написано  специално за актьора Кирил Бояджиев от драматурга Здрава Каменова, след раждането на второто им дете.

 Непринуден, лек, забавен разказ на един баща за трудното му всекидневие обвързано изцяло с пет годишния му син и малката му дъщеричка.  А китарата, на която мечтае да се научи да свири все остава недокосната,защото между това да открадне време за себе си и това да се отдаде докрай на любимите си хора той, като че ли все избира второто.

 Нашият герой разказва за абсурдните ситуации, в които изпада всеки ден и как и доколко се справя с тях. Вярваме, че сме създали един симпатичен, комичен и затрогващ образ на един добър баща и съпруг, който ще предизвиква едновременно смях, съчувствие и възхищение. А темата на спектакъла е близка до всеки, който е, ще бъде, имал е или има баща.