Театър "София"

Име: Театър „София”

Рожден ден: 29 Ноември 1969г

Родно място: гр. София

Сайт: www.sofiatheatre.eu

Репертоар:

Антигона

Сватбата на дребния буржоа

Покана за вечеря

Ян Бибиян

Госпожа Министершата

Напразни усилия на любовта

Скачай! - мюзикъл

Тирамису

Ревизор

Парижката Света Богородица

Коварство и любов

Вампир

За какво е нощта

WelKome America


 

ЗАЩО (театър)? Защото е изкуство в реално време. Защото възпитава. Защото обществото има нужда от цветно парченце в сивкавата картина на ежедневието си. То понякога те кара просто да се смееш, друг път те кара да си задаваш трудни въпроси, но никога не те оставя безразличен. Прави те по-богат духовно човек.

КАКВО (театър)? Най-доброто от театралната класика и най- любопитното от съвременния театър

КАК (театър)? С талантливи и отдадени на работата си актьори, режисьори, сценографи, драматурзи, автори на съвременни български пиеси и всички други видими и невидими герои на театралното изкуство. И най-вече с много любов :)

 

Искаме да: Искаме да радваме публиката. Да я вдъхновяваме. Да я караме да се връща отново и отново в театралните салони.

Мечтаем за: Мечтаем за повече възможности да пътуваме в чужбина, за да радваме българите по света с български стойностен театър и за да сверяваме часовника си с колеги от различни държави.

Вярваме в: Вярваме в резултатите от добре свършената работа и в оценката на нашата публика.

През новия сезон очаквайте от нас:  скоро ще споделим

Участваме в НОЩ  НА ТЕАТРИТЕ, защото:

Нощ на театрите е чудесен начин да дадем възможност на повече хора да се влюбят в театъра. Нощта е подходящо време за влюбване, нали? Участваме, защото обичаме да играем и през деня и през нощта.