Испански Концерт на възглавници

Начален час
11:00

Локация
Концерти на възглавници

Трупа
Концерти на възглавници

Цени на билети

за възрастен – 20 лв.

за дете – 5 лв.

семеен билет – 35 лв.

онлайн покупка на билет е с -5лв. отстъпка

за резервация pillows.bg или tickets@modo.bg.


Испански Концерт на възглавници

 

15 и 16 ноември 2014 г. (събота и неделя), 11:00 ч.

София, Съюз на архитектите, "Кракра" № 11

 

Концерти на възглавници са първите семейни класически концерти в България и носител на наградата на Българско Национално Радио и предаването “Allegro Vivace” за Проект на годината 2013. Започват своят път преди четири години в София. Малката галерия “Модо” приютява първите желаещи семейства да послушат камерна музика по нетрадиционен начин – настанени на възглавници. Събитието се харесва и скоро след това всяка концертна програма започва да се представя по два, а понякога и по три пъти. Вече в значително по-голяма зала, музиканти от най-различни краища на света свирят с удоволствие и усмивка за невръстните си почитатели. Всеки концерт представя различни музикални инструменти и започва да се оформя едно малко общество от хора, ценящи уюта, топлотата и позитивната енергия витаеща в атмосферата по време на Концерт на възглавници.

 

Петият сезон на Концерти на възглавници започва с въображаеми музикални пътешествия до различни краища на света. Ноември е отреден за Испания, където горещите ритми и красиви тембри вдъхновяват редица композитори да напишат своите знаменити шедьоври. Музикалната програма е поверена на тромпетиста Ян Дунев, водач на брас квинтет, включващ

още Ивелин Колев (тромпет), Михаил Михайлов (валдхорна), Явор Костов (тромбон) и Георги Илиев (туба). Испанският Концерт на възглавници ще се проведе два пъти - на 15 и 16 ноември от 11:00ч. в Съюза на архитектите на ул. "Кракра" №11. Събитията ще бъдат допълнени от безплатните Работилница на възглавници, където децата ще могат да изработят играчки от естествени материали, и Музикален урок на възглавници, в който най-любопитните почитатели ще могат да научат повече за класическата музика.

 

За контакт и повече информация:

 

www.pillows.bg

 

https://www.facebook.com/KonzertiNaVazglavnizi

info@pillows.bg

d.brankova@modo.bg

 

Телефон:

+359 89 4760154

+359 2 4890535